Ниски обороти на празен ход хонда

Публикувано на: 16.09.2020

Honda CR-V 3 2. Очевидната печалба от това е в мощността при високи обороти, асоциирана с радикалния профил на гърбицата, който има малък или никакъв отрицателен ефект върху празния ход в ниските обороти, развъртането или въртящия момент.

Няма никакви вибрации, мотора не се усеща, че работи. Сигурен ли си че добре си го изчистил добре? Та оставих я,идвам си онзи ден,акумулатора макар и нов паднал,запалихме я не държи никакви обороти на празен ход,пали падат на около оборота,тресе,мъчи се иначе високи обороти държи. Honda CR-V г. Ако кажеш и от къде си може и читав майстор да се измисли п.

И сега по - дълго описание на проблема: Като запаля колата и я оставя на празен ход, оборотите тръгват от около и за по - малко от минута падат до

От: Проблем с оборотите на празен ход - CR-V на газ Проблемът е че при празен ход оборотите падат до Стъпков мотор - за какво служи? Сигурен ли си че добре си го изчистил добре? Така я оставих. Смених свещите ,проверих кабелите всичко е ок? Cookies използвани за статистически цели и мониторинг на интернет трафика Google Analytics Нашият уебсайт използва Google Analytics, предоставена от Google, ниски обороти на празен ход хонда.

За 5 мин.

Това го прави за около 3 до 5 минути ,след като съм потеглил с автомобила и след това проблема изчезва докато управлявам автомобила. За целта ние може също да споделяме тази информация с трети страни като рекламодатели.

Обхват на услугите

Дилемата беше между Peugeot-то и Mazda-та, но не го мислих много. Очевидната печалба от това е в мощността при високи обороти, асоциирана с радикалния профил на гърбицата, който има малък или никакъв отрицателен ефект върху празния ход в ниските обороти, развъртането или въртящия момент.

Разбира се не ме допуснаха да вляза в самия гараж, където бе извършена диагностиката и самия ремонт. При потегляне , трябва да припомпя хубаво на газта, иначе се опитва да гасне при потегляне. Научете повече как да ги използвате и променете настройките си.

Ниски обороти на празен ход Всякакви технически въпроси. А относно съединителя имам такъв въпрос: Съединителят отделя много ниско. Моя проблем е когато запаля колата държи добре обороти но когато загрее оборотите почват да играят и се чува и усеща един много дразнещ звук на почти да угасне и пак се вдигат.

То се вижда и по вибрациите на тръбата. За сега съм извадил маркуча.

Recommended Posts

От: Проблем с оборотите на празен ход - CR-V на газ Здрасти Пранга,току що ида от газаджия-смес,мес на газ на бензин си е както трябва,милисекунди,рейка както трябва.

Реших че с годините другата пружина от страната на манншончето е отслабнала и с помощта на вакума прави бела, затова пружината на петограма е замених с по къса. Малко предистория.

Ако е като на англишманката да не го карам човека да се прави на репортер от Бтв. Преди премахване на буксата задължително ниски обороти на празен ход хонда автомобила да е председател на районен съд панагюрище от контакт.

Зачеквам стара тема, ама на мен сега ми дойде до главата Значи колата си работеше ок, Преди да замина за чужбина,докато я карах оборотите и на празен ход бяха започнали да играят,ама малко с около оборота-между и ,но не всеки път!

Забравена парола или име. Posted April 5?

Проблем с обороти на празен ход

Преди да бъда обвинен в немарливост, само да кажа, че колата така я купих. Направиха ми някакъв реглаж но човека ми каза че оборотите не може да ги намали той защото просто самата кола си ги е държала толкова високи след като и на бензин са такива.

Моля дайте акъл с какъв спрей да го чистя?

  • И това всеки път като да газ, и на място и в движение, колата аха да угасне и вдига оборотите.
  • Слой, който се образува от масло и залепнали частици прах.
  • Активност за темата.
  • До сега оборотите ми на празен ход играеха в с около и после се стабилизираха.

Може би сега ниски обороти на празен ход хонда трябва да се регулират отнякъде. Прекалено ниски обороти на празен ход? Системата VTEC има още две гърбици помежду всяка такава двойка.

Заглавие: Mazda 6 1. Пожелавам на всички тях, съпковия мотор регулира оборотите на празен ход като пропуска необходимия въздух, проблемът им suzuki grand vitara 20 бензин расход е същия като. При празен ход на двигателя дросела е почти в затворено положение - не пропуска.

Да Не.

Стъпков мотор – за какво служи ?

Така си мисля. Също така ще споделя и с хората в сервиза вашите предположения. Нормално натрупване, важното е профилактично да се почиства. Прави го за по дълъг период от време и после всичко е наред.

Honda CR-V 3 2. От прочетеното в нета разбрах че няма стъпково моторче а някаква дроселова клапа която се почиствала периодично. Разбрах, че има доста хора с подобни оплаквания!


Facebook
Twitter
Коментари
Ичо 20.09.2020 в 13:24 Отговор

Или ако проблемът може да е другаде.

Съвестина 22.09.2020 в 07:39 Отговор

Ами какво ще кажете за два гърбични профила, всеки оптимизиран за по една половина от целия оборотен диапазон?

Вилия 23.09.2020 в 02:06 Отговор

Всичко което са изброили колегите по горе е проверено и почистено,няколко пъти и подобрение няма.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.