The secret circle season 1 episode 7

Публикувано на: 14.04.2021

Много жалко, че свършват. Уникална е!

Зареждане на още Всеки втори следи сериала и дори 10 сезон да има рейтинга му няма да падне. Защо не направим нещо?? Жалко е, но е факт и не може да се промени. Аз му се чудя, някой да каже, ако го гледа, заслужава ли си?

Уникална е? Много жалко, сезона и епизода за който е промото. Пишете името на сериала, че свършват. Вече и на него ще му падне рейтинга. Unknown 14 март г. Lady Gaga - "Born This Way" 11т.

Зареждане на още Аз му се чудя, някой да каже, ако го гледа, заслужава ли си? Jennifer Lopez ft.

Топ филми на месеца

В тази тема може да слагате линкове към промо клиповете за новите епизоди на сериалите. AdrenaLine отговори на коментар от Nikolay - Тема в Световна музика. Всеки втори следи сериала и дори 10 сезон да има рейтинга му няма да падне. От класацията отпада също и Мадона с последния си сингъл. При тях няма позиции, а само седмици престой в класацията както и най-висока позиция на песента, само в случаите, когато тя е попадала в ТОП 5 Кейти Пери остава непоклатим лидер за пета поредна седмица, след като нейната "Part of me" влезе в Златните хитове на ТОП 5, песента продължава да получава най-голям брой точки.

За новото класиране гласувайте от 22 до 28 април. Не трябва да го спират тук!

Аз следя сериала с нетърпение само заради тях. Не трябва да го спират тук. Не може да завърши така По-добре да има 2 сезон на Тайният кръг отколкото да пускат 6,7 на Дневниците на вампира Не е честно сериала да свършва по този начин.

Те вече станаха пълна помия, ама нито клипове. Колкото и да я харесвам ми писна само да си седи, трябваше да го оставят до 4 сез.

Всичко публикувано от AdrenaLine

Жалко е, но е факт и не може да се промени. Обожавам ги, ти го спират заради ниското ниво на рейтинга, заради всички хора, които не го гледат За новото класиране гласувайте от 22 до 28 април.

Предишна 1 2 3 4 5 6 the secret circle season 1 episode 7 8 9 Следваща Страница 4 от Не е честно да го спират. Като искат по висок the last stand union city download трябва да има и друг сезон то само с един не става те какво си мислят че просто ей така ще спечелят повече фенове на сериала само с един сезон така.

Въпреки, можеше поне още един сезон да видим с нещо свежо в него, че аз лично Чък не го харесвам и с Дан ме кефят повече. Знам че този сериал е мноого отдавна но искам да кажа че това е един от сериалите от които съм се интересувала най-много. Въпреки малко по-слабия сезон все още ми е интерес.

Account Options

Bruno Mars — "Mirrors" 9т. При тях няма позиции, а само седмици престой в класацията както и най-висока позиция на песента, само в случаите, когато тя е попадала в ТОП 5 Кейти Пери остава непоклатим лидер за пета поредна седмица, след като нейната "Part of me" влезе в Златните хитове на ТОП 5, песента продължава да получава най-голям брой точки.

Аз май бях до тук, баси скуката. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Абонамент за: Коментари за публикацията Atom.

Unknown 17 март г. Не е честно сериала да свършва по този начин. Странно. Сериалът е страхотен? Това може да става в съответната тема за всеки сериал. Аз следя сериала с нетърпение само заради тях. Да пишем на Cw?.

Топ сериали на месеца

Разбрахме, че нови песни няма да има, ама поне клипове да прави, да ги промотира, да пее по предавания, заспала работа, почна да ми писва, нищо не се случва около нея. Коментари към промо клиповете в тази тема са забранени. Завършва с щастлив финал,Адам казва на Каси ,че я обича!

Горан Кръстев 5 май г. Всеки втори следи сериала и дори 10 сезон да има рейтинга му няма да падне. Unknown 2 януари г. Завършва с щастлив финал,Адам казва на Каси ,че я обича.


Facebook
Twitter
Коментари
Нелко 23.04.2021 в 04:36 Отговор

За новото класиране гласувайте от 22 до 28 април.

Дица 23.04.2021 в 16:24 Отговор

Защо не направим нещо?? Петото място отново е за песен, която влиза за първа седмица в класирането и това е "Mirrors".

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.