Просвета плюс 2 клас

Публикувано на: 12.05.2021

Научна литература. Комплектът включва: Развитие на речта за 2.

В края на помагалото са дадени отговорите на тестовите задачи. Сподели Често задавани въпроси. Околен свят за 2. Учебно помагало за избираемите учебни часове Румяна Танкова. Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка. Социокултурните компетентности се развиват чрез задачи за екипна работа и работа по проект.

Задачите включват текстове, изречения и групи думи.

При предварително платени поръчки с карта, 1, по банка или epay. Евгения Герова. Учебен правописен и правоговорен речник. Учебна тетрадка по немски език за 2. Занимания по инте Развитие на речта за 2.

Читанка за 2.

2. клас - Английски език

При предварително платени поръчки с карта, по банка или epay , както и за поръчки с доставка до АПС, няма техническа възможност за опцията "Преглед" на пратката. Благодарим за разбирането! Образователни игри. Ориентират се в спецификите в художествената форма и във връзката между текст, заглавие и илюстрация на текста. Математически приключения за 2.

Аудиодискове и мултимедийни дискове. Емилия Колева , Елка Ставрева.

Повече информация можете да намерите в Политиката за поверителност. При нас може да поръчате до офис на Еконт, до Еконтомат денонощен автомат за пратки на Еконт, независещи от CIE.

Околен свят за 2, просвета плюс 2 клас. Религия християнство - православие за 2. CO!

2. клас - Български език и литература

Книга за учителя по български език за 2. В читанката са включени и учебни задачи, насочени към речевото развитие и усъвършенстването на словотворческите способности на учениците. Емилия Василева , Иван Желев. Езикови задачи за 2 клас — по новата програма Красимира Брайкова, Донка Диварова, Росица Цанева Добре известно и много харесвано, помагалото е преработено така, че да отговаря на актуалната учебна програма.

Евгения Герова. Занимания по инте Книга за учителя по български език и литература за 2. Практически граматики. По възможност, защото не гарантираме тяхното изпълнение в по-ранен срок от обявения.

Азбука на правилата. Срокът на доставка може да бъде удължен до 30 дни от деня на поръчката в случай на: - провеждани от CIELA. Български език за 2. Темите са структурирани така, че учителят да ги ползва тогава, когато е необходимо според учебника, по който преподава.

Всяка самостоятелна работа е в два варианта, Иван Желев. Учебни помагала! Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка, просвета плюс 2 клас. Изграждат умения за отделяне на епизодите в текста и за откриване и характеристика на литературните герои.

Занимания по интереси. Емилия Василеваза да се осигури работа по групи. Руски език.

Художествена литература. New Edition. Английски език.

Аудиодиск по немски език за 2. За всяка самостоятелна работа са предложени по 3 таблици:. Упражненията и задачите имат за цел да подпомагат ученика при самоподготовката му по български език, като осигуряват:.


Facebook
Twitter
Коментари
Наню 13.05.2021 в 15:07 Отговор

Начини на плащане Чести въпроси Контакти.

Йоника 13.05.2021 в 15:59 Отговор

Учебни тетрадки.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.