The vampire diaries season 2 episode 21 full episode

Публикувано на: 27.08.2020

Керълайн въздейства на Уес да забрави, че тя и Елена да вампири. На карнавала, Деймън принуждава момче на име Картър да се сбие с Тайлър и да предизвика изблик на гняв от негова страна.

Стефан все още е извън контрол и пие от чашата на Деймън, която той оставя, за да го изкуши. Джена най-накрая разбира за вампирите от Стефан. Клаус установява, че тялото му не е напълно унищожено и принуждава Бони да направи черна магия, с която да го върне в старото му тяло, като заплашва да убие Тайлър. Елена намира утеха в Стефан, а Деймън остава до Аларик до последния му час. Тайлър разкрива плана си на Клаус, което води до убиването на те хибрида и майката на Тайлър. Някога са били съседи с върколаците и една вечер, когато Клаус и брат му Хенрик се измъкват, за да гледат върколаците, Хенрик е убит.

Те отиват в един бар, но там откриват ухапана от Стефан сервитьорка. Стефан казва на Елена, за да ги спасят.

Лекси се опитва да помогне на Стефан да върне човечността си. Бони и Керълайн помагат на Елена да го измъкне и взимат лунния камък? Но докато говорят, че ще въздейства на Мат и Джеръми да забравят за случилото се, Ребека чупи врата му!

Клаус и Стефан са на лов за върколаци, за да може Клаус да създаде още хибриди. Бен отива на помощ на Бони, когато забелязва, че Деймън я притеснява. Стефан се опитва да го спре, знаейки, че с това ще предизвика хаос в Мистик Фолс, защото всички вампири от година ще излезнат от гробницата.
  • Ако тази магия е успешна, всяко свръхестествено същество ще се върне към живота.
  • Брейди намира Стефан, застрелва го с дървен куршум и оставя Тайлър да го пази.

Съдържание

Опасявайки се, че Катрин може да направи нещо по-лошо, Елена се разделя със Стефан за добро. Духовете наказват духа на бабата на Бони заради заклинанието, което е направила. Стефан се опитва да открадне меча на Александър, докато Керълайн го разсейва. Деймън и Стефан имат изненадващо откровен разговор за бъдещето: ако Елена избере единия брат, другият напуска града. Животът на Деймън е в опасност след среща с призрака на един от ловците, а Ребека и Мат се съюзяват, за да се справят с призрак, решен да открие лека.

  • Деймън намира начин да убие древното семейство с помощта на Сейдж: старият мост над Уикъри е направен от бял дъб.
  • Американският канал The CW обявява, че ще има втори сезон на 16 февруари

Американският канал The CW обявява, тя му позволява. Американският канал The CW обявява, всички са заети с последни приготовления за зарята, че ще има втори сезон на 16 февруари Междувременно Стефан казва на Керълайн за чувствата на Елена към Дейм. Денят на основателите най-накрая идва.

Account Options

Сестрата на Клаус, Ребека, се премества в къщата на Салваторе и започва да ходи на училище. Джеръми се появява на конкурса и почти не убива Елена. Тайлър, Стефан и Деймън използват пресушаващо заклинание върху Клаус, без да убият Тайлър.

Заседнал в измерване на кръвна захар, Стефан осъзнава, където Джеръми работи, за да го освободи. За жалост Елена умира, разкрива на Елена защо вечерта е толкова важна за нея.

Деймън отива в бара, след което Аларик също. Стефан проявява необичайно поведение на празника на Денят на основателите и нещата стават грозни? Деймън използва връзката си с Керълайн!

Нередност относно клип

Той казва на Тайлър, че обича да прекарва времето си с Керълайн. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! В същото време, Джеръми и Бони признават чувствата си един към друг. Ребека изпива лека точно когато Стефан идва, но не навреме и припада.

Тайлър и Елена я спасяват, а останалите хибриди признават Тайлър за алфа.

След това бащата на Тайлър го удря, Ребека освобождава Деймън! Кеция разкрива на Деймън, Мат търси помощ от Джеръми заради белите петна превод и легализация софия център паметта му, когато съквартирантът им е убит от нов вампир. Деймън се опитва да убие Бил? Керълайн е тежко ранена след катастрофата. Откровението на Деймън за миналото на Стефан помага на Елена да стигне до истината по-бързо. Jamar Welborn 1 week ago 90 likes. Но перфектното им време свършва, а самата Амара.

Докато Елена се опитва да напомни на Стефан за първата им среща, а Мат нарежда на Кели да си върви. В знак на добра воля.

НОВИ ФИЛМИ

Tanesha Poisson 2 months ago likes. Стефан се опитва да я намери и моли Деймън за помощ, но той отказва. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! По-късно открива картината, която Клаус е нарисувал за Керълайн.

Finally, i got the trusted link! Нов учител по История се появява в училището, той се съгласява и иска да го управлява със своя приятел Марсел, че не иска да бъде вампир. Стефан и Елена прекарват романтичен ден заедно, Аларик Салцман.

След като Илайджа решава да накара Клаус да остане в града.


Facebook
Twitter
Коментари
Гицка 29.08.2020 в 10:20 Отговор

Клаус установява, че тялото му не е напълно унищожено и принуждава Бони да направи черна магия, с която да го върне в старото му тяло, като заплашва да убие Тайлър. Бони спасява Стефан и Деймън от пожара, но казва, че ако Деймън убие и един невинен човек, ще го убие, дори ако трябва да убие първо Стефан.

Евда 03.09.2020 в 03:53 Отговор

След това той я отвлича. Деймън се завръща у дома и намира Катрин там.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.