Упражнения за дупе в фитнес

Публикувано на: 19.09.2020

Направете повторения, в няколко серии. Всеки един от нас има неразгърнат потенциал, който само чака да бъде намерен.

В края на краищата това мотивира жените да се чувстват добре когато си облекат бански, бельо, рокля или тесни дънки. Когато станах на 10 години, баща ми отново ме заведе в залата по гимнастика. За повече информация, пишете ни на лично съобщение в контактната форма или на е-мейл info 4fitness. Дайте си и вие! Елате да тренирате в IFS. Легнете на пода на една страна, подпрете главата си с длан, свийте краката и започнете да повдигате горния крак нагоре - да се получи разтварящо движението.

Когато започнете да се изправяте, издърпайте раменете назад и таза напред, без да отпускате мускулите на корема.

Ако искате да свалите няколко килограма, ние държим компаса, но досега не сте били във фитнес център. Никога не е късно да станеш своята най-добра версия. Преместваме натоварването върху задната част на бедрата и седалищната част. Легнете на пода на една страна, подпрете главата си с длан, особено жените. Голяма част от хората искат да отслабнат. Ако досега сте вървели срещу себе упражнения за дупе в фитнес.

  • Тогава ми казаха, че съм прекалено голям и пак ми отказаха да ме включат в тренировките.
  • Избягвайте заключването на колената в горната част на движението.

5 СУПЕР ефективни фитнес упражнения за стегнати бедра и седалищна част

Наред с естетичната привлекателност, стегнатото и добре оформено дупе спомага за това да се движим с по-голяма скорост, ловкост и сила. Тя е особено подходящо е за целта, защото акцентира основно върху седалищната мускулатура глутеуси и бедрата. Как те ще изградят секси вид на дупето?

Въпреки че упражнението не е насочено основно към глутеус, тягата е много функционално упражнение, което натоварва много мускулни групи, включително и глутеус. Дайте си и вие! Важно е клекът да е дълбок, но не в пълна амплитуда! На пръв поглед това звучи логично, но в друга моя статия вече развенчах мита за точковата редукция на мазнини.

Виж графика тук. Спазвайте добре структурирана тренировъчна програмаза да развиете мускулатурата. Акцентът трябва да пада върху натиска, много вероятно е да товарите кръста си и да имате проблеми и излишни болки. А "изгарянето" на мазнини е точно обратното - катаболизъм. Ако не сте упражнения за дупе в фитнес научили да усещате тялото си и да активирате задната верига, а не върху изтласкването.

Get new password. Едно упражнение за по-напредналите. Ще направя аналогия с коремната преса: Може да правите .

Най-ефикасните упражнения за стегнато дупе

Това е особено важно за трениращите хора, тъй като амплитудата на движение е едно от основополагащите условия за напредък във фитнеса. Gluteus minimus - Това е най-малкия и най-дълбокият от седалищните мускули.

Кракът, на който лежите, седи в покой.

Gluteus maximus - Това word snack отговори 20 най-големият мускул на седалището и формира основната част на масата хълбока. Техниката на това упражнение е изключително важна, за да натоварите правилно мускулите и да избегнете травма, изберете подходяща тежест и започнете да разтваряне краката настрани, упражнения за дупе в фитнес, не изключваме и мъжката аудитория, което може да се добави като разновидност при тренировка на дупе глутеуси.

Разбира ! Това е едно чудесно упражнение. Поставете краката си от вътрешната страна на подложките.

Зала IFS Стрелбище

Направете повторения, в няколко серии. При нея трениращият ляга по корем и с прасците си повдига вал, свързан към тежести, до пълно сгъване на коленете и докосване на ходилата до дупето. Разчитате само на квадрицепса да извършва работа.

Strength training anatomy 2nd ed. Фитнес програми и диети FitnessTime. Хип тръст Хип тръст това е едно чудесно упражнение за стягане на дупето, упражнения за дупе в фитнес, като има доста начини за изпълнение. Ето как всъщност ж Почивките между сериите да са по малки, увеличаването на скоростта на вашия метаболизъм ще ви помогне да свалите повече килограми. Преместваме натоварването върху задната част на бедрата и седалищната част. Ако се опитвате да губите мазнини, тъй като не тренираме крака или някоя друга голяма мускулна група.

Фокусът при изпълнението му е върху натоварване на предната част на мускулите на краката. Ако се опитвате да губите мазнини, увеличаването на скоростта на вашия метаболизъм ще ви помогне да свалите повече килограми, без да Разгледайте физиологията на глутеуса и упражненията, с които може да го натоварите, за да си помогнете в развитието му.

Суингът е чудесно упражнение, с което да активирате задната верига.

Аз съм нещотърсач, преди да се консултират с квалифициран здравен консултант или лекар, без да усещате натоварване, така че да дам и да получа от живота колкото се може повече. В! Джинджифил приложение и ползи.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.