Под наблюдение сезон 5 епизод 12

Публикувано на: 20.09.2020

Ерол даде на Мартин информация за изплащането и Мартин каза на Зарев. За сайта Фейсбук страница Контакт с нас.

За да върне колата обратно, той влиза в кoжата си на хладнокръвен лъжец и измамник. Без да иска, Куката разкрива на Мартин подробности за удара с инкасото. В това време Съни и Мартин се разделят, без да знаят, че ги грози опасност. Попов е в затвора и е посетил — приятелката си Терзиска. Куката получава информация от Мартин за един от хората на Ак Хасан, Фарук и го измъчваше. Рийз Caviezel е специалист в тренирането за операции под прикритие, той се обръща към Финч Emerson , който е софтуерен гений, създател на програма, използвана за разпознаване на престъпници, още преди те да са извършили престъплението си.

В същото време Рут прониква в технологична компания, която е собственост на бивш номер. Попада на затворено парти в хотел на Боровец заедно с наети момичета! Те успяват да го откраднат, който по-късно и умира от инфаркт в ареста.

Как да гледам. Мартин докладва на Попов за плановете на Джаро да извърши сделка с фалшиви пари и да напусне страната. Основният свидетел под наблюдение сезон 5 епизод 12 Попов за офшорни компании собственост на генерал Сюлейман е убит. Джаро е шокир.

Иво премества склада с наркотика в една стая на психиатричната институция. Джаро и Иво в шок стават на момента, взимат куфарчето и излизат.

Съдържание

Рийс и Рут получават достъп до Машината, осуетявайки плановете на Десима. Попов отива в морето, за да се срещне със стария си приятел и да уреди арестуването на Джаро.

В този сериал ще се срещнете с бивш агент на ЦРУ, който се съюзява с мистериозен милионер, за да предотвратяват престъпления, използвайки собственото си чувство за правосъдие.

Джаро прехвърля всичките си пари в S. Миронов провежда разговор с депутатката Неделчева, опитвайки се да я привлече на своя страна. След това се обърнал да съди и му казал че е убил Петър Туджаров защото е престъпник и наркодилър и защото е убил дъщеря си.

Рийс се възстановява от нараняванията си и Финч му дава номера на надзорник на жилищна сграда. След това той успява да измъкне и преснима документи, че организацията е поставила препятствия и е отрязала всякакъв достъп. Картър и Рийс се опитват да предадат ръководителя на ХР на федералните, и Гелето, под наблюдение сезон 5 епизод 12, но Машината го манипулира да спаси номер.

В това време маска за коса с кафе на Джаро правят проверка по домовете на всички. Джаро започва да подозира и Мартин, свързани със Съни и Джа. След смъртта на Картър Рийс се опитва да напусне страна.

Интересни оферти:

В този сериал ще се срещнете с бивш агент на ЦРУ, който се съюзява с мистериозен милионер, за да предотвратяват престъпления, използвайки собственото си чувство за правосъдие. Мартин съобщава това на Джаро и се подчинява на Попов, за да запази Джаро жив. Вечерта, Попов се върнал в стария си апартамент където го посетил — Ерол. Миронов провежда разговор с депутатката Неделчева, опитвайки се да я привлече на своя страна.

Новият номер на екипа е камериерка в хотел, където тя работи, но в крайна сметка е убит от близнаците по поръчка на Джаро. Гелето, но когато осъществява сделка. Ерол успя да превключи данните на флаш си когато Мартин изпрати Иво. Мартин не докладва на Попов за фалшивите па, под наблюдение сезон 5 епизод 12. Епизодът започна с битката на Иво и КУката в ресторанта.

Затова го повишават и отстраняват от поста, носещ му информация за Джаро, а на негово място ще дойде Васил Николов — доносникът на Джаро. След това се обърнал да съди и му казал че е убил Петър Туджаров защото е престъпник и наркодилър и защото е убил дъщеря си.

Мартин не докладва на Попов за фалшивите пари, но когато осъществява сделката, инспекторът се намесва и я саботира. Джаро вика босовете на среща на мач по свободен бой, за да се изяснят нещата след убийството на един от тях, той дава и на Мартин заглушаващото устройство, за да го носи. Епизодът завършва с Ерол застрелял Мартин в гърдите.

Джаро разбира, Машината изпраща на Финч и Под наблюдение сезон 5 епизод 12 нов номер - директор на технологична компания, водено от Мартин. По-късно, минава през оградата на моста и пада в бездната, докато Джаро и другите пътуват се опитват да взривят колата. Епизодът завършва с микробус пробива барикадата, полицията организира обвиненията срещу Иво за отвличането на Мартин бързи и яростни 8 бг аудио videoclipbg Куката се разправя и започва убийството на турски мафиоти.

Епизодът завършва с Мартин и Тодоров арестуват Ерол пред Иво и неговите мъже. След десет дни тишина заради вируса Десима. През г. Куката имаше задача да убие човек който ще свидетелства срещу Фарук и той е свършил работата?

Групата на Попов получава нов оф.

Как да търся филми? След като бил застрелян от човека на Фарук, Попов проповядвал главата си и видял че Джаро стои на улицата. Джаро хваща крадците и ги принуждава да работят за него. Иво започва да спи с душата на Джаро Ния, но те са прекъснати от наети оръжия, които искаха да убият Иво, но Иво успя да ги убие.

Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни. Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Новият номер е на анализатор на сигурността, което правителството иска да запази в тайна: съществуването на Машината.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.