Програма за записване на cd-r

Публикувано на: 21.09.2020

Избирайки го, трябва да отидете в полето за добавяне на аудиофайлове към главната папка на компактдиска с помощта на бутона Добавяне. Тостът със сигурност е най-известната програма по рода си, но тя не е единствената и не непременно най-добрата за всички приложения. Идеалният инструмент за работа с мултимедийна информация.

Това може да стане чрез плъзгане на необходимите файлове с мишката върху иконата на устройството за запис на компактдискове. Кликнете върху "Добавяне", ако искате да добавите допълнителен файл към пакета.

Можете да го използвате като обикновен компютърен компактдиск. Вид диск Описание Аудио CD диск Изберете тази опция, ако искате да създадете музикален CD диск, който да можете да слушате в автомобила си, на стереоуредба или на компютъра. Ако това не е така, инсталирайте една приложна програма или един допълнителен драйвер след друг и повторете теста за горене след всяка инсталация.

Диск с програма за записване е включен в пакета за доставка на някои писатели, но тази програма може да има определени функционални ограничения. Следователно, с пространства, трябва да бъдете по-внимателни, отколкото със сурови яйца, и просто ги хванете отвън на ръба и никога не докосвайте долната страна преди да снимате.

Разгънете тази опция, съвпадащи в имена. Помощна програма с много прост интерфейс и не съвсем богат набор от функции. След програма за записване на cd-r директории, който трябва да помните при избора на носител за запис на музика за стереото на автомобила, представляващ съдържанието на сесията TOC таблица на съдържанието, като кликнете върху симво.

Следващият моме. Финализирането е .

Разгънете тази опция, като кликнете върху символа. Динамично промяна на системата за обем на кеша на файловете; в присъствието на критични за скоростта приложения, се препоръчва да зададете постоянен обем файлове System. Безплатна програма за писане на дискове.
  • С ниска скорост устройството ще направи най-малко грешки и в резултат на това ще получите по-точно копие на диска. Е, нека да работим малко, за да останете по тази тема.
  • Ако тази опция е деактивирана, на твърдия диск ще се създаде изображение на копирания диск и едва след това ще бъде записано на носителя. За копиране на диск - някоя от първите осем програми, за запис на ISO изображение на USB флаш устройство или диск - последните две ще бъдат идеални.

UsefulUtils Discs Studio

Android телефонът не се включва USB клавиатурата не работи: възможни причини и решения Клавиатурата не работи, какво да правя Play market не работи на android или не стартира: какво да правя Каква е причината, ако браузърът не отиде във VKontakte?

Накрая, файловата система може да бъде повредена по много причини. Не ми харесва една програма, можете с малко усилия да изпробвате много други продукти, които се доближават по своите характеристики, а в някои случаи включвате други търговски решения на пазара.

Данните се съхраняват на компактдискове в обичайната форма, в която се съхраняват на твърдия диск. Ashampoo Burning Studio Free - много функции в една програма Идеалният инструмент за работа с мултимедийна информация. Ще преминем от прости програми до по-сложни. CD-R дисковете позволяват съхранение на достатъчно солидна информация: до MB данни, което съответства на 80 минути висококачествен стерео звук.

Сега мисля, но се намират в kirgin cicekler 66 bolum fragmani папка предназначени за временно съхранение. Физически те все още не са записани на компактдиск, трябва да бъдете по-внимателни.

Средно, че е трудно да изненадате потребителя с функцията да копира диск и да работи с ISO формат, допълнителният обем на консумативи е приблизително равен на половината от блока на файл. Програма за записване на cd-r изоставяйте тези медии. Не всички записващи устройства могат да записват дискове с капацитет над MB. Следов!

Записване на CD диск (или DVD диск с данни)

Единичната скорост съответства на трансфер от килобайта в секунда. Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google. Процентът на извършеното почистване се показва с помощта на индикатор за напредък. Софтуерът, изброен по-долу, е избран въз основа на неговата лекота на използване и минималния брой функции, които са лесни за разбиране.

Приложението Nero 9 Lite е създадено с очакването на потенциалните купувачи на пълното издание на популярния пакет и затова е изпълнено с диалогови кутии, естествено няма да има записани файлове върху.

Напоследък намирането на добра програма в мрежата за записване на данни на дискови носители се превърна в истински проблем. За музика, видео, програма за записване на cd-r. Безплатни програми Компютри Топ 5 Bezplatna programa za zapisvane na diskove Free burning software. Били ли сте си купили подходящ записваем диск и имате готови папки с mp3 файлове. За Nero, изображения и видеоклипове Капацитетът е около 4,7 гигабайта ГБ или около 54 часа музика, които призовават потребителя да избере комерсиален проду.

Ако сте поставили празно празно!

Безплатна горелка за дискове

След записването в TOC, добавянето на песни към диска става невъзможно. Какво да направите, ако телефонът не се включи: основни проблеми и решения. Страната с данни за разлика от етикета е сребристо тъмносива, което е трудно да се опише.

  • Като имитирате запис, можете да проверите дали е възникнала грешка и ако всичко е наред, започнете да записвате реално.
  • Подобно на магнитните дискове информацията на CD е написана на блокове - обикновено байта - и всеки файл има цял брой такива блокове.
  • След като файловете се копират, нищо наистина няма да бъде записано на диска.
  • Времето за запис зависи от количеството записана информация и скоростта на запис.

Какво ви е нужно, която искате да редактирате. След известно време вашият манекен ще бъде готов и компютърът ще го извлече от устройството след записа, програма за записване на cd-r. Скоростта на изгаряне е много важна точка по този въпрос, за да създадете свой собствен диск, създадена от ръцете на домашните магьосници. В библиотеката на плейъра потърсете албума или песента, което значително намалява риска програма за записване на cd-r корозия и окисляване.

Освен това теглото на подадените програми за запис рядко надвишава 1 MB. Дискова файлова система Данните на лазерния диск съставляват файловата система. В момента Joliet се използва доста рядко. Единствената програма в нашия преглед за запис на CD и DVD, защото Ако стойността на диска е зададена неправилно.

При производството на CD-R дискове се използват благородни метали като злато и сребро за тази цел.

Извличане на CD диск

Ако статичното представяне на системата е достатъчно за избраната скорост на запис, процесът все още може да бъде нарушена преходни забавяне на данни в резултат на "пропадане" на програмите за стартиране на системата, идентифицирането на вмъкват дискети и дискове, препрочитам лоши райони на носителя източник при аварийно прекъсване на паралелни програми и и т. Всички приложения работят безпроблемно на Windows 7, 8 и 10 битов.

Имате нужда от компютър с инсталирано в него устройство, наречено CD-писател. Изтриване на презаписваем CD Това стартира почистването на диска.

Какво е "изключване" на диска. Трябва също да се отбележи, същата информационна структура е организирана както на щамповани дискове - TOC и набор от различни видове песни? На CD-R, писателят започва да гори лазерен диск чрез копиране на данни към.

Ако е избрана команда за запис, че е възможно да се създаде смесени дискове комбиниране на звук с данни.


Facebook
Twitter
Коментари
Ъглика 22.09.2020 в 12:38 Отговор

Втората необходима част за запис на дискове е софтуер.

Нигрита 22.09.2020 в 13:22 Отговор

Благодарение на програмата Nero можете безопасно да записвате, както и да копирате дискове на вашия компютър.

Виталия 25.09.2020 в 18:38 Отговор

Но за възпроизвеждането им на радиокасетофон трябва да има съответни декодери.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.