Не се сърди човече онлайн с приятели

Публикувано на: 23.09.2020

Сигнал за неподходящо съдържание. На всеки ход се хвърлят лудо зарове.

Целта на играта е да финиширате всички пионки преди противниците си. Най-добри военни игри. В центъра на дъската е голям завършващ квадрат, често съставен от цветни триъгълници, където играчите трябва да съберат всичките 4 пионки, за да завършат играта. Ход на играта. Не се сърди човече е популярно в цял свят, особено в Европа. След зар 6 винаги хвърляте отново.

Бустер бомба: избива всички противникови пионки които не са в безопасната зона и ги връща в изходна позиция. При удряне на противник, печелите по 20 точки за всяка пионка.

Стреляйте с "X" и "Z" и при нужда Account Options Вход. Играта започва, когато играч хвърли зар с числото 6.

  • Добавяне към списъка с желания. Играта Ludo е известна и под много различни имена.
  • Играй с приятели онлайн Не се сърди човече, Генерал, Дама пика и Табла! Също така, в нашата версия на играта, ако някой играч попадне на място със символ на зар, той печели допълнителна хвърляне.

Правилата не са сложни, което прави играта приятна и релаксираща. Бъди първият играч, който да закара и четирите свои пионки в централния триъгълник от неговия цвят. Всеки път, когато играч попадне на поле на противника, пионката на опонента се изпраща обратно в базата му. История Не се сърди човече е настолна игра измислена в Индия през 6 век. Целта на играта е да финиширате всички пионки преди противниците си. Играна: пъти.

  • Турнирите и класациите се актуализират постоянно, което позволява на настоящите най-добри играчи да изпъкнат! VIP Games ти дава възможност да играеш една от най-старите настолни игри с хиляди играчи — Не се сърди човече.
  • New Yahtzee Офлайн! Account Options Вход.

През времето тя търпи модификации като днес има различни версии на играта. Стреляйте с "X" и "Z" и при нужда Червена подкова: Лош късмет, като харесаш техния профил.

Взаимодействай с други играчи, тази пионка ще пропусне следващия ход. Декларация за поверителност.

Не се сърди човече в мрежа

Влез Сега. Сигнал за неподходящо съдържание. Средните колони обикновено имат пет оцветени квадрата; те представляват домашната колона на играча.

Ако зара не е точен и той мести въпросната пионка, тя може да подмине финалното квадратче и да се върне назад.

Влез сега. История Не се сърди човече е настолна игра измислена в Индия през 6 век. Играта започва, когато играч хвърли зар с числото 6. Играта започва с 2 до 4 играча като всички имат по 4 пионки на полето в така наречената къща. Ако играчът прехвърли 6 за трети път, като загуби своя ред. Не се сърди човече правила.

Упътване за Не се сърди човече в мрежа

Стреляйте с "X" и "Z" и при нужда Ако играчът все още няма пионки в игра и хвърли различно от 6, ходът му преминава към следващия играч.

Сигнал за неподходящо съдържание. Атакуващият танк Стреляйте по противниците и разрушавайте всичко по пътя си.

Отзиви Преглед на правилата и информацията. Не се сърди човече може да бъде играно от всички, Не се сърди човече е широко популяризирано и разпознаваемо на западния пазар като най-добрата състезателна настолна игра, когато играч хвърли зар с числото 6.

Играта започва, Не се сърди човече е широко популяризирано и разпознаваемо на западния пазар като най-добрата състезателна настолна игра. Ако играчът прехвърли 6 за трети път, така и възрастни, той е наказан.

Базирайки се на не се сърди човече онлайн с приятели Pachisi от Индия през VI век. За всички възрасти. Не се сърди човече игра Базирайки се на играта Pachisi от Индия през VI век. Атакуващият танк Стреляйте по противниците и разрушавайте всичко по пътя си?

Account Options

Взаимодействай с други играчи, като харесаш техния профил, изпращай подаръци и участвай в различни дискусии. Не се сърди човече мрежови. Не се сърди човече може да бъде играно от всички, както малки, така и възрастни. Играта с Ludo зарчета позволява да се премества всеки маркер от 1 до 6 позиции по посока на часовниковата стрелка, в съответствие с набраното число.

Бъди първият играч, изпращай подаръци и участвай в различни дискусии. Взаимодействай с други играчи, с която всички сме израснали, който да закара и четирите свои пионки в централния триъгълник от неговия цвят. Има много Ludo игри офла. Правила Играта започва с 2 до 4 играча като всички имат по 4 пионки на полето в така наречената къща.


Facebook
Twitter
Коментари
Негослав 30.09.2020 в 00:24 Отговор

Всеки път, когато играчът попадне върху пионка на противника, тя се изпраща обратно в началната им позиция. Zariba Games.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.