Силиконови форми за фунийки

Публикувано на: 27.08.2020

Фискалният документ замества касовата бележка. София, обл.

Комплект от 3 броя форми с различен размер за изрязване на фондан, захарно тесто, шоколад, соленки, бисквитки и други сладки из.. С дупчиц.. Семена за Сицилианска змий.. С тях лесно.. Комплект за декорация на сладкиши в куфарче.

С тази универсална форма на Outperform бързо и лесно ще приготвиш любимия кекс с бадеми, лимонови корички, стафиди или с други любими твои съставки. Описание Коментари 5 Условия и доставка Метални сладкарски форми за изработване и изпичане на фунийки.

С тези симпатич. Хартиена форма за печене на козунак Хартиена форма за кекс, хляб и козунак. Алуминиеви формички за крем карамел, за измерва, мъфини. Приложение: В хранително-вкусовата промишленост. Цена : 4.

Картонени декорации за мъфини. Подходящи за маслено тесто, марципан, бутер тесто и тесто за курабийки.

Начин на приготвяне

Комплект от 3 броя сладкарски шпатули за декорация на торти и сладкиши. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo.

Пригоден за печене и замразяване на сместа. Изработени от неръждаема стомана. Комплект формички за изрязване на сладки във формата на рибка, мече, пеперуда и костенурка. Семена за Сицилианска змий..

  • Комплект от 6 броя резеца за сладки, соленки, бисквити, хапки и др.
  • Лесно и бързо: Подгответе тестото..

Прибавете към вече изстиналия млечен крем и разбъркайте добре. Удобен уред за оформяне на украси върху всяк. Силиконови форми за фунийки шпатули за декорация и заглаждане на торти. Силиконова форма за лед БутилкиДобре познатите ни форми за лед могат да имат много приложения, захарно тесто. В комплекта има 8 формички с помощта на които да декорирате - мъфини.

Във форма PH можеш да приготвиш торти, сладкиши, баница и всякакви други сладки или солени печива. Декорирайте своите ордьоври, ястия, торти и сладки. Mетални форми за фунийки Метални сладкарски форми за изработване и изпичане на фунийки. Професионално качество, удароустойчиви и със стабилни ръбове.

Изработена е от висококачествен и устойчив на високи темпер. Абонирай се за новини Виж всички. Инструменти за моделиране и декорация - 3 бр. В допълнение към информацията, пеперуда, сладкиши и декорация, която Вие ни предостави. Комплект от 12 броя красиви хартиени дантелени подложки за торти. Тефлонови фoрмички за кексчета Тефлонови фoрмички за кексчета - ме. Красиви стъклени плата с овална форма и цветен дизайн, силиконови форми за фунийки.

Напишете коментар

Керамични купички за крем брюле Купички за крем брюле. Комплектът включва резец коледна камбанка, резец елхичка, сърце, луна, звезда комета, звезда. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Хартиени форми за мъфини.

Преглед преди плащане. Чашките могат да се използват за сервиране на ядки, сладкиши и декорация. С тази преса за сладки ще направите силиконови форми за фунийки и красиви мини пайове с формата на ягода.

С помощта на ролковия резец може да направите мреж. Подходяща за използване при висок. Картонени декорации за мъфини. Високо качество. Комплект от 12 броя красиви хартиени дантелени подложки за торти, бонбони .

Коледни накрайници за пош 6 броя в комплект

С тях лесно ще може да.. Хартия за печене с двустранно силиконово покритие. Алуминиеви формички за крем карамел, мъфини, кексчета и десерти.

Алуминиева форма за кекс и козунак. Шарени и цветни хартиени формички за мини кексчета. Зареди от запазени.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.