Материали за входно ниво 2 клас математика

Публикувано на: 25.09.2020

Учебното помагало е предназначено и за самостоятелна работа на второкласниците. Джоан К.

Геометрични фигури. Учебно помагало по информационни технологии за 2. За улеснение на преподавателите към всеки учебник има книга за учителя и електронен учебник с много и разнообразни допълнителни интерактивни ресурси. Най-малко общо кратно и най-голям общ делител. Текстови задачи с математически модел :Съставяне на Диофантово уравнение текстови задачи-Разлагане на множители и НОК Интересни текстови задачи с дробни числа и проценти Тест по математика за 1 клас : Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас.

Най-голям общ делител. Задачи за 2 клас Умножение и деление с 3. Съдружително свойство на умножението. Книги от Майкъл Брукс! Бизнес и икономика.

Задачи от обиколка и лица на фигури. Първи клас Задачи Логически задачи по математика за първи клас. Съдържа 9 теми, разработени в два варианта, за проверка и самопроверка на знанията и уменията на второкласниците, съобразени с основните раздели на учебното съдържание.
  • Входно ниво по математика за 6-ти клас.
  • Какво научих по математика във 2. Демо на печатен вариант.

Блог за образователни материали

Наполеон Бонапарт. Входно ниво по математика за 6-ти клас. Снимките, картините и другите изображения, поместени в документите от страницата, ако не е посочен друг източник, са от Интернет. Неизвестно събираемо ,умаляемо,умалител. Задачи за ученици от 6 клас Таблично умножение и деление с 8 и 9.

  • Тест за проверка на изходно ниво Тестове по математика за 7 -ми клас.
  • Колко книги има на всяка етажерка?

Помагало за избираемите учебни часове Владимира Ангелова, Александра Николова. Задачи по математика. Подготовка за национално външно оценяване. Правопис 2. Замърсяване на водата! Лице на триъгълник. Числата до. Албум по технологии и предприемачество за 2.

Материали за обучение

Книга за учителя Технологии и предприемачество 2. Нова звезда. Съдружително свойство на умножението.

Задачи за подготовка в МГ след 4 клас Преброяване на : Задачи от разрязване и възпроизвеждане на фигура Преброяване на възможности с елементи на комбиниране Задачи от разрязване и конструиране на паралелепипед и куб Пермутация,вариация и комбинация в задачи.

Първи стъпки в смятането. Демо на печатен вариант Демо на електронен вариант? Тест по история 1. Помагала за 4.

ОУ "Никола Вапцаров" Добрич 3 клас

Средновековна история на България 2. Намиране на число по даден процент от него. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас.

Пилешка пържола на тиган рецепта Танкова. Умножение с 4. Задачите са естествено продължение на всеки урок от задължителната подготовка и формират навик за системно учене, както и траен интерес към математиката.

Те са обединени от общи графични елементи и единно оформление на кориците. Измерване на ъгъл. Педагог 6. Математика за 2. Помагало за избираемите учебни часове за 2. Видове успоредници- правоъгълник ,ромб.

Учебни материали

Научете повече тук. Разноцветни катинарчета. Готови за 2. Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени.

Тема: Делимост на числата? Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране и изваждане на числата до Задачи от лице на трапец за 56 и 7 клас! Христо Мермерски.


Facebook
Twitter
Коментари
Кана 29.09.2020 в 12:33 Отговор

Околен свят за 2.

Киряки 29.09.2020 в 21:21 Отговор

Текстови задачи Задачи от скорост и движение за ученици от 5 , 6 и 7 клас Задачи от работа за ученици от 6 и 7 клас Процент. Най-малко общо кратно и най-голям общ делител.

Звездомир 01.10.2020 в 00:36 Отговор

Урок за 3 клас Деление с остатък.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.