Почистване на дизелови дюзи

Публикувано на: 26.09.2020

Пали от раз, но започва да тресе, леко мени обороти и дава масфаер на различни цилиндри. Колко горе-долу ще ми струва ремонта и за колко време ще стане.

Има фирми, които предлагат професионално почистване на дюзи и дизелови инжектори. Особенно за мотор. Ако горенето е възпрепятствано съответно и мощността на двигателя спада. Заповядвай в очакваме те. Искам да благодаря на online магазина за навременното и добро обслужване! Пълният цикъл на процедурата по проверката и почистването на инжекторите е над половин час, но може да отнеме и повече време, в зависимост от това, колко замърсени са дюзите.

И дали може направо да ги занеса с бензиновата рейка и направо да се провери клапана дали работи. Non-необходимо Non-необходимо, почистване на дизелови дюзи. Здравейте Искам да попитам колко ще ми струва почистването на дюзите БМВ д хп. Демонтаж-монтаж е между 45 и 60лв, а самото почистване е х 15лв за 1 брой. Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи.

С поздрави : Христо Драганов. Ново: Продаваме и машини за Проверка и Почистване на дюзи!!!

Почистване на дизелови дюзи

Да, работим с всички куриери. Благодаря за изчерпателния отговор! Димитровград 1 дек. С времето тези микрофилтри се задръстват с твърди частици, които пречат на пропускливостта. Много доволен Оценка: 5.

  • Дюзите са бензинови. Екстремно почистване: една опаковка на 20 литра гориво.
  • Бих желал да науча колко ще ми струва почистването на дюзите ми при Вас.

Пловдив, Саут Сити 10 дек. Здравейте,подлежат ли на обработка дюзи на Ауди А6,3. Намерени 31 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. Здравейте, почистването и монтажа на четирите дюзи, почистване на дизелови дюзи.

Почистване на механични и Комън Рейл дюзи

Колко ще струва почистването при вас и дали ще реши проблема това според вас? Струва ми се, че при работа на метан гори доста бензин на 3 зареждания метан, с които минава км градско, гори 8 литра бензин и през лятото. А за да е всичко наред в работата на двигателя, именно дюзите трябва да се намират в перфектно състояние — те изпитват значителни натоварвания от натиска, упражняван върху тях, както и от високите температури, на които са изложени.

Незнам какво да направя. Най-здравите на най-дора цена. Възможно ли е по куриер да ви изпратя горивните инжектори да ги прочистите. Здравей Тихомир, демонтажа ,Проверка и почистването на Дюза моноинжекцион струва 45лв. Прочетете още:.

По времето на пушене се усеща че двигателя не работи равномерно.

Намерени 31 обяви

Концепцията на сервиза на Дунев Мотор Спорт Р21 е винаги да закупува оборудване и машини от последно поколение и с възможност за тест на Всички марки и модели Автомобили. В зависимост от натоварването се редуват директно и индиректно впръскване, за да бъде намалено отделянето на азотни оксиди.

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.

  • Приятен и Усмихнат ден!
  • Дюзи за дизел на най-добри цени.
  • Здравей Петя, обикновено когато двигателя се експлоатира на газ, бензиновите дюзите се запушват и впръскват по малко количество гориво, което е предпоставка за трудно запалване на двигателя на студено.
  • Почистване на дюзи.

Здравейте Цветелина, тъй като вътре в дюзата няма горене. Вътре самата дюза, няма начин 24 часа вестник пловдив да ви кажем дали причината за отказа на автомобила на бензин се дължи на дюзите без да направим диагностика на двигателя, когато направим проверки на автомобилът Ви в сервиза.

Като е студена сутрин прекъсва на бензин,като загрее малко работи добре и на бензин и на газ? Каква е цената за почистване на този дюзи, почистване на дизелови дюзи. Добър вечер имам опел вектра Б 2.

Нови обяви

Неправилно отведено гориво при двигател с директно впръскване може да отмие масления филм от стените на цилиндрите — и буталото да задере. Здравейте, имам ауди а4 г. Качествен стенд за дюзи — сигурност и гаранция.

Колко ще струва при Вас цялата процедура със сваляне ,почистване с ултра звук и монтиране на дюзата моно инжекция е колата.

Почистване с ултразвук. Очакваме Ви. Имам опел зафира еко м год 1.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.