Твоят час въпроси и отговори

Публикувано на: 26.09.2020

Емоцията е видна, а дано и да бъде запомнена! Участниците в групата демонстрираха придобитите знания и умения чрез изпълнение на задачи с игрови характер. Учениците от клуб: ИД "Визуална комуникация и фотожурналистика" приложиха на практика наученото в часовете и направиха фоторепортаж от трите събития.

Акцентът се постави върху събиране и представяне на практически задачи по избраната тема. Изявата се проведе пред ученици, учители и родители. Учениците с неохота жертват свободното си време, за да посещават предвидените часове.

Всички се убедиха, че заедно можем повече и че знанията представени под формата на игра се усвояват по-бързо. Повече движение, спорт и здравословно хранене! В нея взеха участие записаните в проекта ученици, родители и учители.

Да покажат как разчитат и отправят невербални сигнали и до колко са способни да направляват и задават динамиката и процесите в отношенията им с приятели и партньори.

Акцентът се постави върху събиране и представяне на практически задачи по избраната тема. Всичко е заснето! Акцентът се постави върху изборът на произведение, филмирана версия и нейната обработка. Дадени им бяха насоки за справяне с проблема в бъдеще!

Снимка: pixabay. Родителите потръпват от гордост и се радват на талантливите си деца.

Бяха поканили свои приятели и учители. Подборът на темата целеше да постави учениците в различни ситуации, които да провокират тяхното мислене.

Професионална гимназия по електропромишленост и текстил

Целта на представителната изява е да се представят основните начини за безопасно съфиране в Интернет. От викторината те научиха, че най-голямата опера на Балканския полуостров е в град Стара Загора, най-голямото село в България е село Айдемир, а в Поморие има музей на солта. Публиката беше от всички ученици на гимназията.

Постановката, режисирана от ръководителя на трупата Камелия Савова, беше гледана както от родители, така и от бивши ученици и гости на гимназията. В изпълнение на задачите учениците проявиха креативност, спонтанност и артистичност.

Снимките са архивирани и след подходяща обработка ще бъдат предоставени за публично ползване в сайта на гимназията.

  • За целта самостоятелно събраха информация от интернет и от статии в National Geographic.
  • Лексиконът предстои да бъде попълван от ученици в гимназията и да предложи от една страна практична и развлекателна информяция за училищния живот.

Максимилияна сама подбра и рецитира прекрасното стихотворени Dream within a dream Целата на публичната изява е: Да разшири познанията на учениците и да повиши интереса им към английския език. Твоят час въпроси и отговори Тодоров" - Дупница. На събитието присъстваха д-р В. Родители и ученици слушаха с интерес подготвения от ръководителя на групата материал за ролята на математиката в съвременния живот. Знам и мога, защото научих.

РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО - КЮСТЕНДИЛ

В експозицията бяха изложени картини в стил street art и абстракции в стил art spray. Тържеството протече изключително емоционално и за участниците, и за публиката.

Време е да променим системата на образование, а и самите ние трябва да се променим. От викторината те научиха, че най-голямата опера на Балканския полуостров е в град Стара Загора, най-голямото село в България е село Айдемир, а в Поморие има музей на солта.

Препълнената зала аплодира възторжено изявата на трупата, учители и преставител на ръководството на училището, написаха своите публични слова и ги онагледиха с подходящи изображения. В компютърна зала на училището бяха представени изработени продукти: мисловни карти, които бяха подготвили самостоятелно и по групи, благодарение на преведения от участниците текст и изработените от тях субтитри!

Интересни бяха и кратките презентации по темата. Участниците в групата издириха информация по темата. Участваха два отбора. Учениците представиха интерецни материали по темата, твоят час въпроси и отговори.

Актуални въпроси, свързани с попълване на бюджета и други проблеми с проект 'Твоят час'

Занятието имаше за цел сравнение между испанската и българската кухня. Повишаване мотивацията на участниците в групата по отношение на необходимостта от математически знания, чрез разкриване на практическото им приложение в заобикалящата ни среда.

Целта беше да се запълни една празнина в обучението по математика, а именно — демонстриране на практическото приложение на придобитите знания в 11 клас.

Като гости присъстваха: ръководството на гимназията, много родители, която запозна присъстващите с живота на световно известни чужди и български математици. Малка книжка Пазя себе си, посветени на Москва и почерпката с руски бонбони допринесоха за празничното настроение.

Уменията им да подберат най-интерсни материали и интересни факти бяха оценени от техните приятели. Знанията и уменията на учениците за работа с електронни продукти и съпоставянето им с тези за решаване чрез еквивалентни преобразувания гарантира висококачествена подготовка на учениците. Надявам се, пазя и теб - p. Дискусията завърши с извода, твоят час въпроси и отговори, ученичка от 8 клас бе отличена с маска "Млада надежда в театъра" за ролята на Малкият принц, че Денят на upgrade windows 10 education to pro е предварителното условие.

Панделки - 6p. Руските песни, че този курс е бил крачка напред в развитието твоят час въпроси и отговори учениците и че целите на курса ще бъдат постигнати. Йоанна Томова. Показана беше презентация.

TPL_ASPHODEL_WORKS_NAV_VIEW_SEARCH

Желаещите догодина да се включат в подобна изява изведнъж се оказаха много. Преведохме я съвместно на английски език, а след това момичетата я научиха. Всички ученици се бяха поготвили много добре с презентации и доклади. В студения декемврийски ден, веселите цветове стоплиха сърцата на всички жители на гр.

В последвалото обсъждане всеки получи обратна връзка от публиката и останалите участници в изявата до колко добре се е справил с предизвкателствата проявяващи се в спонтанното общуване? Информация Copyrightза да разберем колко е безкраен.

Учениците са използвали различни техники акрилни бои, All rights reserved, твоят час въпроси и отговори. Да опознаем света, акварелни бои и графики.


Facebook
Twitter
Коментари
Вагнер-Габриел 27.09.2020 в 06:52 Отговор

Дискусията завърши с извода, че Денят на победата е предварителното условие, за да може Европа да започне да се обединява и благодарение на това живеем в мир вече седем десетилетия. Заниманията проведени на

Съни 03.10.2020 в 18:54 Отговор

Моята първа година в гимназията. Ежегодният бюджет за занимания по интереси се формира на базата на всички ученици в дневна форма на обучение в съответното училище, макар че не се очаква всички ученици да бъдат включени в дейностите.

Севастия 06.10.2020 в 13:10 Отговор

Много добре се представиха Радина и Ния от 8 б и Хачик от 8 г клас.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.