Как да направим хубаво наргиле

Публикувано на: 28.09.2020

Тази е с гравирани орнамети и др. А сега се сещам… От къде си си взел кутията която показваш в клипа как се пълни главата?

It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website. Правилото е, че трябва да се вдишва силно за да се запали тютюна и да се мести въглена често. Така им убиха бизнеса и беше нарочно. Показал съм го в един от клиповете. Добра идея е това. Ламарината, ако е качествена не ръждясва. Освен това е добре да си вземеш четки за почистване и да почистиш основната тръба, както и стъклената част.

Като въгленът намали размера си наполовина слагам и втория загрят и отгоре върху тях слагам още един да се загрява. Най-вероятно сте започнали да пушите по много и наргилето се е запалило силно. Ваза за светещо наргиле Купено от Джебел преди 5 часа, как да направим хубаво наргиле. Здравейте, този клапан и дима става много по гъст и като че ли аромата се изостря. Има специални смески, като има и ароматизирани въглени, а въпросните горелки излизат скъпо.

Веднъж нямаха други в магазина и си взех едни бързо-палещи се. Не знам кое повече надделява — опасенията, че ще последва съдвата на цигарите или страховете на родителите, че вътре има трева или наркотици.
  • Това обаче е инфо отпреди година. Въглените вече би трябвало да са изцяло червени, което означава че са готови.
  • Аз да ви кажа съм пробвал с водка да го напълня и не е много зарибяващо, на мен не ми хареса повече отколкото с вода.

В тази статия Вие ще откриете как се прави перфектното наргиле стъпка по стъпка:

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress. Той трябва възможно най-небрежно да падне в чашката и да не стърчи от ъглите и. Ако е по-силен концентрат ефекта ще е по-осезаем. Може и с газова горелка, но нямахме. Купух една малка опаковка 50 грама , но като я отворих се оказа, че е почти сух.

А за вредата - точно това беше аргумента на ония еврейски учен - че няма качествен контрол върху производството на наргилета и тютюн, за разлика от цигарите. Онзи ден си взех едно малко наргиле от Турция. При всички наргилета се получават как да направим хубаво наргиле там, както и вътре.

Дам това със спирта май не е много удачно. Впрочем я вижте тази статия тук. Така де - създаваме им тук клиентела като популяризираме наргилетата.

Как се прави наргиле, Как да си направим наргиле, приготвяне на наргиле, перфектното наргиле

Almost дали ще е възможно да ми кажеш откъде мога да поръчам или да си купя такива въглени аз съм от София и за разпалване са по-лесни и вкуса им не е толкова гаден. На обикновен котлон, трябва да се загрява до червено и така се разваля, а и се пръскат много сажди. Иначе това с биенето в стената помага — аз само така го мия. Като се усетих се обърнах и ги и върнах.

Този който аз го пуша е от Иран, как да направим хубаво наргиле. Не ми се хаби още два литра мляко за целта, че това е причината, пали се. Днеска ходих да си взема нови и още тютюни и реших най-накрая да пробвам капучино. Зависи какво не се получава - нагаря ти тютюна без да дава д. Направи ми впечатление че като духам през маркуча и излиза дим от клапана.

346 коментара

Да, понякога трудно се пали. Ще ги пусна във VBox7 и ще ги сложа тук. Добра хватка е да имате резервни чашки, примерно една или две допълнителни, заредени в началото.

  • Освен това никой не е казал, че всички араби правят добри наргилета.
  • Ами може да си взема една пластина да пробвам така или инече не са скъпи.
  • В противен случай се получават няколко неща: трудно се вдишва, защото главата е практически запушена; дима става много тежък и пропорционално вреден; горната част на тютюна изгаря бързо, а долната не може и в един момент започвате да дишате сажди.
  • Тъй като пуша по-малко напоследък, всичко това ми стига за доста време.

Glinenite se ronqt no ne se 4upqt za smetka na porcelanovite no vsi4ko zavisi kak e napraveno. Понякога не се разпалва, не знам защо. Веднъж тук в банката тегних пари и онази ми даде евро вместо Експеримента е готов, хем най-вече чашката не се умирисва на тютюна. Идеята му е, но както казах искам първо да обработя клиповете, защото са твърде големи? Ето ги клиповете с обяснения за това как се почиства и приготвя едно наргиле.

Не мога да ти ги пратя така. Как да направим хубаво наргиле да ги посетя пак скоро? Но уви след няма и месец отново трябваше да купуваме нов същата :, как да направим хубаво наргиле. Имай предвид следното.

Да ти кажа едвам се сдържам да не ти изтрия коментара заради псувните. Металната тръба също трябва да се почиства, защото вътре се полепват сажди и се скапва вкуса. В блогът на Боби има хубави наставления — виж ги.

Пък и нямаше къде да го пробвам. След като го купихме с приятелите го пробвахме в близкия парк. Имаш в предвид главата .


Facebook
Twitter
Коментари
Володя 30.09.2020 в 21:48 Отговор

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Капучино-странен аромат в сурово състояние и адски готин и лек по време на пушене.

Никола 02.10.2020 в 10:25 Отговор

Продават и специални газови горелки.

Пео 04.10.2020 в 06:44 Отговор

Друг момент е, че така ще се слага по-малко тютюн, което е плюс, ако си го пушиш сам.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.