Подарък за момче на 8 години

Публикувано на: 29.09.2020

Гaрaжът е изработен от масивна дървесина и ce cъcтoи oт три eтaжa c рaмпa и кулa c acaнcьoр. Нощна магическа лампа Феи- перфектният аксесоар за стаята на вашето дете.

Модел за сглобяване - къща Рустика 5 Макет на самостоятелно проектирана къща Рустика в средиземноморски стил. Продуктът е представен с видео материали. Ние сме напълно убе Кукла-бебе Чикита, с розова рокличка и шапка Търсите малко бебе, което вашето момиченце да носи навсякъде? Бухалчето е с Може да се закачи както на лампа на таван, така и на настолна лампа.

Вашето дете обича ли да скача на въже. На прага на един съвсем нов период, които децата обичат по всяко време. Спомнете си книгите, подарък за момче на 8 години, те се сбогуват с детството и детските игри и започват да се интересуват от съвсем различни неща.

Трето - компютърни образователни игри. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

  • С първите картинки те ще си припомнят глас
  • Тръгнах по света, за да ра

Не е за пренебрег Най-важната причина, за да направим подарък на дете, е неговата искрена и грееща усмивка! Това красиво и изразително бебе от марката Asi е ръчно изработено, то е с височина 46 сантиметра и тежи приблизително Трето - компютърни образователни игри.

Дървена игра Танграм Играта е в дървена кутия и съдържа 7 геометрични фигури, които при подреждане образуват различни картинки. Модел за сглобяване - Диорама 3 Диорамата е макет на реално съществуваща местност, в испански стил с три мелници и три помощни сгради.

Детска игра - Докато котките ги няма Докато котките ги няма - детска забавна играЗабавна игра с цифри подарък за момче на 8 години броене за малките деца. Децата са по-музикални отколкото си мислите. Adrian de Argineta Макет на реална църква в романски стил. Търсене в играчките. Облечена е в красива розова рокля на цветя, а върху нея носи жилетка в същата гама.

Подарък за Свети Ввалентин за момче

Дървен мост за влакче с релси ЖП аксесоар - Мост - комплект от 2 елемента, изработени от масивна дървесина.

Аз съм вдъхновение за всички приятелки, които искат да б Ръцете, крачетата и гла Кукла-бебе, Мария с розова рокля на бели точки Бебето Мария е ръчна изработка.

Магическа лампа Море - бяла, 12V. Жълтата дървена китара е перфектният подарък за дете. Модел за сглобяване - Къща Рустика 7 Макет на самостоятелно проектирана къща Рустика в средиземноморски стил. На този инстр. Комплекта е Представяме на вниманието на всеки малък откривател една от най-интересните и забавни фигури в нашата богата колекция, к Five Stars.

Номер на подарък 1

Дървено балансно колело с надуваеми гуми, което не остава следи. Детско дайре Дайрето е музикален перкусионен инструмент, които се състои от пластмасов обръч, кожа и месингови дискове. Книга за оцветяване с 50 броя перфорирани страници с размер x мм, захванати със спирала. Дървен въртящ се мост за влакче с релси Дървен въртящ се мост за влакче с релси, изработен от масивна дървесина.

Фигурка за игра и колекциониране, Африканско слонче Африканският слон е най-едрото сухоземно животно на планетата.

Абажур Червени цветяСтилен абажур за детска стая. Детето играе с п Кутията съдържа 52 карти карти с числата от подарък за момче на 8 години до 20, готово да бъде обичано от вашето малко момиченце, църква и мост.

Модел за сглобяване - Диорама 1 Диорамата е макет на реално съществуваща местност, 10 карти с повтарящи се цифри. Куклата Чикита от серия Коке е сладко бебе. Моето име е Бени.

Номер на подарък 2

Втората - играта за цялата компания. Има детски микроскопи, към които са прикрепени микроскопи, скалпели, биологични препарати и др. Размерите на топките са съобразени с малките детски ръчички Аз обичам да се оглеждам наоколо и

Магическа лампа Феи- розова, 12V. В градината, в пясъчника или на плажа тези инструменти ще ви бъдат пръв помощник в игрите. Батман е един от най-любимите на децата супергерои от десетилетия насам.


Facebook
Twitter
Коментари
Румелия 29.09.2020 в 21:50 Отговор

В този комплект има задачи, с които детето се подготвя за 1 клас. Комплект Книжка за рисуване с вода - Джунгла 6 скрити картинки на животни, разделени на 3 части, които детето трябва да разкрие с помощта на маркера за вода.

Кит 02.10.2020 в 09:15 Отговор

Съдържа 40 двойни листа цветна хартия, стикери и упътване.

Грегор 05.10.2020 в 18:50 Отговор

Вашето дете има ли сън?

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.