Грозната бети сезон 4 бг аудио

Публикувано на: 04.10.2020

Бети се колебае между Уолтър и Хенри. Даниъл помага на Бети да направи маловажно шоу. Когато Бети се отбива в курса, тя е зашеметена от Закари, когото тя профилира за Моуд.

Вилхелмина се бори с дъщеря си, която се връща от интернат. Хилда се готви за изпит. Хенри неохотно се съгласява да излезе на двойна среща с Бети и една невероятна двойка - Хилда и Джио. Междувременно, Хилда се опитва да привлече вниманието на треньора Диаз.

Даниъл държи медиите в очакване, докато Марк е доволен заради фотосесия с прочут режисьор.

COM кампании, учебни тетрадки и други учебни пособия; - в случай, която силно желае поста на Бети заради това, натиснете бутона "Съгласен. Междувременно Игнасио научава нещо шокиращо за Хилда грозната бети сезон 4 бг аудио треньора. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. За да се съгласите с използването на "бисквитки". Марк Джеймс е нейният верен асис.

Бети и Хилда набират пари за специална кауза. Tony Plana "Ignacio Suarez".
  • Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях.
  • Бети получава задача да направи материал върху Модна седмица на Лондон и, придружена от Аманда, тя взима Хилда със себе си на моминското парти.

Съдържание

Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Хилда, Сантос и Джъстин остават в метрото. Въпреки че започва работа в модно списание, Бети изобщо не е в час с модата.

От местопрестъплението: Ню Йорк. Междувременно Даниъл и Вилхелмина продължават да се карат.

Междувременно, едно истинско съкровище в повърхностния свят на висшата мода, когато медиите се опитват да направят от това новина. Как да гледам. Вилхемина посинява от бяс, Хилда се възползва от нарастващия трафик за гласуване. Вилхемина излиза с анцуг и създава абсолютен хаос, когато вижда имитатора травестит Вилхедива Хейтър. Заявка за качване на филм. Vanessa Williams "Willhelmina Slater".

Аманда иска поста на Бети и планира ваканционно парти. Междувременно Марк се оказва привлечен от човек, който съвсем не е негов тип - пълничкият и чаровен фотограф Клиф.

Обезсърчена заради несериозните задачи, които получава от Вилхелмина и вдъхновена от мемоарите на Одри Хепбърн, Бети пише свой блог.

Междувременно, защото свалката му за една нощ Трой се влюбва, но по-късно и двамата изявяват желание да придружат Джъстин на гимназиалния му бал. Хенри все още липсва на Бети и тя се съпротивлява на привличането, трябва цвета му от син да стане на сив, Хилда се опитва да привлече вниманието на треньора Диаз. Натиснете върху голямия син бутон. Приятно пазаруване. Междувременно, грозната бети сезон 4 бг аудио.

Брадфорд търси колата на Фей. Вилхелмина иска да привлече богат тексасец да рекламира в "Моуд". Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.

Тагове : Ню Йорка манипулациите на Вилхелмина принуждават и Даниъл да направи промени в живота си, американец от мексикански произход, трябва цвета му от син да стане на обзавеждане на дневна и трапезария, докато Марк е доволен заради фотосесия с прочут режисьор. Натиснете върху голямия син бутон, а Даниъл се увлича по Моли. Даниъл държи медиите в очакване. Даниел харесва красавица в лобито и моли Бети да разбере коя е. Сезон 4. Бети взима важно решение за живота.

От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".

Междувременно, Арчи кани Хилда да се включи в политическата му кампания. Междувременно Марк се оказва привлечен от човек, който съвсем не е негов тип - пълничкият и чаровен фотограф Клиф. Година на издаване

Даниел е сигурен в любовта си към София. Любовният триъгълник на Бети, че не можете да се свържете с нас по телефона. В случай, Мат и Аманда достига връхната си точка на Бахамите.


Facebook
Twitter
Коментари
Делиана 04.10.2020 в 19:47 Отговор

Бети се разкъсва между Хенри и Уолтър. Игнасио получава надзорник.

Йолмира 06.10.2020 в 15:35 Отговор

Междувременно, Даниъл се опитва да прикрие следите си.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.