Текстови задачи по математика за 5 клас обикновени дроби

Публикувано на: 06.10.2020

Коментари и оценки: До този момент няма коментари за този курс. Реципрочна дроб. Текстова задача за умножение на дроби: мляко Отваря се модален прозорец.

Разширяване и съкращаване на дроб 2 учебни часа онлайн сесия 3. Събиране на смесени числа с прегрупиране Отваря се модален прозорец.

Текстова задача за умножение на дроби: колело Отваря се модален прозорец. Онагледяване делението на дроби с числител едно на естествени числа Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си! Число и цифра 7.

Онагледяване на умножението на дроби и естествени числа Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си. Деление на цяло число с дроб с числител едно Отваря се модален прозорец. Умножение на смесени числа. Дробите като деление. Коментар Отменете заявката. Коментари и оценки: До този момент няма коментари за този курс.

Деление на дроби с числител едно на цели числа. Свойства на сбора 2 учебни часа онлайн сесия 9. Примерен тест за математически състезания за 5 клас. Задачи за 5 и 6 клас. Деление на дроби с числител едно на цяло число Отваря се модален прозорец. Урок:Признаци за делимост на 4,25 и Урок:Производни признаци за делимост.

Събиране и изваждане на дроби с различни знаменатели 2 учебни часа онлайн сесия 8. Умножение и деление на дроби 2 учебни часа онлайн сесия. Събиране на дроби с различни знаменатели Отваря се модален прозорец. Създаване на смесени числа с дробно деление Отваря се модален прозорец. Тестове по математика за 5.

Умножение на обикновени дроби: Текстови задачи

Общи задачи 2 учебни часа. Умножението с дроби като промяна на големината Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си!

Вижте как се провеждат сесиите. Моля, попълнете формата по-долу , за да отмените изпратената заявка.

Деление на дроби с числител едно на цели числа. Текстови задачи. Образуване на дроб чрез деление Отваря се модален прозорец. Урок: Приложение на признаците за делимостза намиране на остатъците от делението на число с 3 ,4 ,5, 9 и Общи знаменатели Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, моля влезте в профила си или се регистрирайте. За да коментирате. Лице на правоъгълен триъгълник 2.

СУ "Сава Доброплодни" гр. Шумен

Примерни тестове подходящи за национално външно оценяване. Деление на цели числа и дроби: текстова задача Отваря се модален прозорец. Признаци за делимост на числата на 4,25 и Производни признаци за делимост на числата Приложение на признаците за намиране на остатъците от деление на числата с 3,4 и 9.

Урок :Ъгъл. Втора част : Задачи от скорост и движение за състезания по математика.

  • Урок: Успоредни прави.
  • Тест 2.
  • Въведение в умножението на 2 дроби Отваря се модален прозорец.
  • Общи задачи 2 учебни часа.

Правилни и неправилни дроби 2 учебни часа онлайн сесия 2? Онагледяване на умножението на обикновени дроби и цели числа Отваря се модален прозорец. Свойства на произведението 2 учебни часа онлайн сесия Число и цифра 7. Детска математика. Примерни тестове подходящи за национално външно оценяване? Признаци за делимост на числата на 4,25 и .

Умножение на дроби 2 учебни часа онлайн сесия Реципрочна дроб. Съдържание : 1. Моля, изчакайте.

Общи знаменатели Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си. Тест 3? Умножение на дроби с цели числа върху числова ос Отваря се модален прозорец.

Текстови задачи с дроби.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.